Scroll To Top

Voor vaders

Geef jij bewust invulling aan de manier waarop jij een vader wilt zijn voor je kind(eren)? Welke druk van buitenaf weerhoudt je ervan om de vader te zijn die je wil zijn? Zou jij graag meer betrokken zijn bij de opvoeding en ontwikkeling van je kind(eren)? Maar hoe denk je dat jouw baas reageert als jij minder wilt gaan werken? Voel je je wel een “echte vent” als je minder gaat werken?  Kom jij nog wel toe aan je eigen dingen naast werk en gezin? Vind de juiste verhouding tussen je gezin, je baas en jezelf.

Binnenkort lanceren we het programma Kinderen & Carrière voor vaders. Wil je op de hoogte blijven? We horen het graag via info@cicfamily.nl.

Individuele coaching >>Individuele coaching is een doeltreffende manier om eens helemaal de ruimte te ervaren voor jezelf en wat jou bezighoudt. Ga met één van onze coaches aan de slag en je zult merken hoeveel baat je al met een paar gesprekken hebt.
Kennismaken met één van onze coaches? Neem dan gerust contact op met Odette Meyer of Caroline Serré. Op basis van het gesprek met jou kijken zij welke coach het beste bij jou en je vraag matcht.<<