Scroll To Top

Het unieke van CIC Family

CIC Family is ontstaan vanuit CIC Company. CIC Company begeleidt sinds 2001 mensen, teams en organisaties in de ontwikkeling van duurzaam leiderschap. Vanuit de gesprekken die wij met klanten voeren, komt naar voren dat velen door onder andere het succes in hun werk voorbijgaan aan wat voor henzelf, hun relatie en gezin het meest belangrijk is. Veel gezinnen staan onder druk en wij vinden het essentieel dat hier meer aandacht voor komt.

CIC Family staat voor no-nonsense. We kijken samen naar de waarden in en de veerkracht van je familie. Wij denken dat een familie die met lef en liefde in het leven staat een hecht verbonden ‘organisatie’ is, waarbij elk familielid zichzelf mag zijn. Waar successen en tegenslagen met elkaar worden gedeeld met respect voor elkaars behoeften en ruimte. CIC Family geeft aandacht aan thuis succesvol zijn en ‘leidinggeven aan de meest dierbare organisatie in je leven’.

Onze expertise ligt bij coachen en dit betekent dat wij geen therapie geven. Het is juist onze inzet om dit voor te zijn. We hebben een uitgebreid netwerk van therapeuten indien een doorverwijzing de beste oplossing blijkt te zijn.