Scroll To Top

Odette Meyer (1963) - Creatief/vindingrijk, warm, scherpzinnig en humorvol

Werk en gezin blijft een uitdagende combinatie. Ook zonder ingrijpende levensgebeurtenissen is het best een klus om als gezin in balans te blijven en er met aandacht voor elkaar te zijn. Ik denk dat veel families zich chaotisch en gestrest voelen en dat we dit – ten onrechte - als normaal zijn gaan accepteren. Het is belangrijk om tijd te maken en ons af te vragen: wat doet ons als familie bloeien? Waar is het ons echt om te doen?

Als oprichter CIC Family en managing partner van CIC Company zet ik sinds 2001 mijn professionaliteit en (levens)ervaring in om mensen en teams te versterken in hun leiderschap, waarin zij verschil kunnen maken zonder aan zichzelf voorbij te gaan.

Daarnaast teken ik in beelden over wat mij bezighoudt en publiceer ik regelmatig beeldcolumns op Spiegeljezelf.nl.

We hebben allemaal wortels vanuit het gezin waarin we zijn opgegroeid, het land en de plaats waar we geboren zijn en de gemeenschap waar we in zijn groot geworden. Onze wortels gaan vaak generaties terug. Dat mijn overgrootmoeder een Javaanse vrouw was en mijn overgrootvader een Hollandse man in het tijdgewricht van het koloniale Nederlands- Indië, heeft veel bepaald van mijn wortels. Deze bagage vol rijkdom, maar ook met ballast nemen we mee in de relatie met onze geliefde en het gezin dat we stichten. Helemaal jezelf worden en voorkomen dat je kinderen belast worden met jouw geschiedenis, dat willen we allemaal. CIC Family gaat daarom ook over het ‘heel maken’ van familiepatronen die soms al generaties teruggaan.

Kernactiviteiten binnen CIC Family: aanspreekpunt, sturende kracht, gedachtengoed uitdragen, relatiecoaching & familieopstellingen.

Binnen CIC Company: directie- en executive coaching, organisatie coaching, leiderschap bij transitie, waardegedreven leiderschap, balans en zingeving waaronder burn-out, bore-out & flow, Working Identity & loopbaan.

Werkzaam in regio Den Haag/Rotterdam en Fort Vijfhuizen (nabij Schiphol en Haarlem)

Odette Meyer

Meer weten:
odette@cicfamily.nl
+31 6 19 80 65 89

Volg ons CIC Family & CIC Company