Scroll To Top

Karin Brugman (1968) - laagdrempelig, humor, liefdevol, zichzelf

In geen enkele situatie zijn we zo kwetsbaar als in relaties tot anderen, zeker als het gaat om onze partner of onze kinderen. Soms cijferen we onszelf weg omwille van de verbinding met de ander, soms staan we juist op onze strepen om de verbinding met onszelf niet te verliezen. In deze dynamiek van afstand en nabijheid, van onszelf openstellen of afsluiten, kunnen we veel ontdekken over wie we zijn, over onze behoeften en gevoeligheden. Durf jij in je eigen hart te kijken en dat te laten zien? Durf jij je relatie te benutten als een manier om te groeien?

Ik werk als opleider, trainer en (relatie)coach en ben gespecialiseerd in het opleiden van coaches en trainers in het werken met Voice Dialogue en dramatechnieken. Ik ben medeauteur van de boeken: ‘Ik (k)en mijn ikken. Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue’ en ‘Coachen met Voice Dialogue. Handboek voor begeleiders’.

Daarnaast werk ik als trainer en (relatie)coach. Veelal gaat het daarbij om situaties waarin mensen een keerpunt in hun leven, werk of relatie ervaren. Zij willen of kunnen niet meer op de vertrouwde voet verder en voelen dat het anders moet maar…wat dan wel en hoe?

Mijn relatiecoaching is gebaseerd op de principes van Emotionally Focussed Therapy (EFT) zoals beschreven in het boek van Sue Johnson ‘Houd me vast’. Daarnaast is het werken met bindingspatronen uit Voice Dialogue, een belangrijke pijler. Beide gaan er vanuit dat het relatieproces een bron van leren biedt voor wie erin slaagt zich ervoor open te stellen.

Kernactiviteiten binnen CIC Family: relatiecoaching (EFT gecertificeerd)

Werkzaam in regio Amsterdam e.o. en in Fort Vijfhuizen (nabij Schiphol en Haarlem).

Karin Brugman

Meer weten:
karin@cicfamily.nl
Volg ons CIC Family & CIC Company