Scroll To Top

In je relatie

Als partners is het een uitdaging om een team te blijven in de hectiek van alledag. Hoe geef je samen vorm aan jullie gezamenlijke toekomst en dat van je gezin? Deze afstemming kan best ingewikkeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop je samen beslist dat je kinderen wilt. Hoe gaan jullie met elkaar om bij het maken van dergelijke keuzes? Hoe stem je daarin goed en liefdevol op elkaar af, zodat je elkaar stimuleert én rekening houdt met ieders behoeften en verlangens?

Wanneer de agenda steeds voller wordt bij het groter wordende gezin of de banen met meer verantwoordelijkheid is het belangrijk elkaar te blijven vinden. Nemen jullie de tijd voor leuke dingen samen? Denken jullie af en toe ook terug, bijvoorbeeld aan de reden waarom jullie ooit verliefd werden op elkaar?

Of welke mooie of moeilijke momenten hebben jullie dit jaar hebben gehad? Nemen jullie de tijd om kleine dingen bewust te vieren? Of nemen jullie (zoals veel anderen) daar geen tijd voor? Vliegt de dag, de week, het jaar voorbij voordat je er erg in hebt?

Relatiecoaching of het volgen van de workshop "Check-up: terugblik & vooruitblik" is dan een mooie investering in jullie relatie.

Soms kan het zo zijn dat je het idee hebt dat je elkaar niet meer zo goed kunt vinden. Je wilt dat het anders gaat…maar hoe? Ook dan kan relatiecoaching uitkomst bieden. Coaching geeft een frisse blik van buiten waardoor jullie als stel tot inzichten komt die je relatie verrijken.

Workshop - Check-up: Terugblik & Vooruitblik

Relatiecoaching >>Relatiecoaching is een waardevolle manier om in je relatie te investeren ook wanneer je samen tegen zaken aanloopt. Onze insteek is om de relatie zo te benutten dat jullie er allebei van groeien. Kennismaken met één van onze relatiecoaches? Neem dan gerust contact op met Odette Meyer of Caroline Serré. Op basis van het gesprek met jou kijken zij welke coach het beste bij jullie en jullie vraag matcht.<<