Scroll To Top

In je familie of gezin

Wat leeft er bij jullie?
Is er minder verbinding dan je zou willen? Rent iedereen zijn eigen “ratrace” en komen jullie bijna niet meer toe aan leuke dingen? Gaan de gesprekken alleen nog maar over de logistiek, hoe en wanneer alles geregeld moet worden? Hoe kunnen jullie weer terugkomen bij “de leuke momenten”? Wat is er nodig om weer het gevoel te krijgen een hecht gezin te zijn?

Wanneer je je kinderen alleen opvoed, dan ben je er extra bewust van dat het gezin afhankelijk is van jou.
Dan ben je er extra bewust van dat het gezin afhankelijk is van jou.
De uitdaging is hoe je hierin voor jezelf kan zorgen, waardoor thuis ook een rustpunt is voor jou en niet alleen een zware verantwoordelijkheid.

Door inzicht te krijgen in de beleving van tijd kunnen jij en je gezin ervaren op welke manier thuis weer het rustpunt wordt waar je samen geniet.

Je kunt samen met je gezin de workshop Gezin in Balans volgen. Ook is het mogelijk dat je gezin door een van onze coaches wordt begeleid. We kijken samen naar de dynamieken binnen het gezin waarbij ons aangrijpingspunt altijd veerkracht is en dat wat jullie gezin uniek maakt.

Workshop - Gezin in Balans – ‘harde en zachte tijd’

Balanscoaching >>Balanscoaching is een fijne manier om eens helemaal de ruimte te voelen voor jezelf en de balans in jouw leven. Ga met één van onze coaches aan de slag en je zult merken hoeveel baat je al met een paar gesprekken hebt. Kennismaken met één van onze coaches? Neem dan gerust contact op met Odette Meyer of Caroline Serré. Op basis van het gesprek met jou kijken zij welke coach het beste bij jou en je vraag matcht<<