Scroll To Top

Ilona ten Boer (1965) - Toegankelijk, intuïtief en praktisch

Het gezin krijgt in tijden waarin niet alles meer zo vanzelfsprekend is een nieuwe betekenis. Het delen van twijfels, zorgen en verlangens met elkaar klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het helemaal niet. Net zoals liefde en échte aandacht voor elkaar. Hoe fijn is het als je binnen het gezin je eigenheid mag laten zien, jezelf kan uitspreken en je je ook gehoord voelt? Wanneer we dit in het gezin al leren, wordt het ook makkelijker om ons te verbinden met de wereld daarbuiten. Om jezelf te kunnen blijven, is een stevige basis belangrijk. Zo houd je voeling met wat je waardevol vindt en hoe je dat in keuzes in je leven wilt toepassen.

Doordat de tijd ons soms inhaalt en je aan allerlei verwachtingen wilt en moet voldoen, pas je je aan en kun je uit balans raken. Je hebt dan het gevoel ‘geleefd’ te worden door verwachtingen van anderen, maar ook van jezelf. Door terug te schakelen naar je basisfundament en van daaruit weer op te bouwen, komt er weer de rust om te kunnen genieten en te groeien.

Zelf heb ik een periode in mijn leven gekend, zowel privé als in het werk, waarin ik veel heb moeten zoeken naar balans in wat ik wilde en wat ik kon. Een chronische ziekte trok een streep door hoe ik verwacht had mijn leven in te vullen. Met vallen en opstaan heb ik geleerd keuzes te maken en te genieten van het leven. Door mijn eigen verwachtingen en die van de buitenwereld los te laten, leerde ik voldoening te voelen in wat ik wél kon.

Als coach en trainer kom ik dagelijks in contact met mensen die het verlangen hebben om zichzelf te kunnen zijn en zich van daaruit vrijelijk kunnen bewegen in werk en privé. Als je in contact komt met je ‘innerlijke kompas’ dan komt er direct meer ruimte voor ‘jezelf zijn’ en voor willen in plaats van moeten. Met als resultaat: een betere balans.

Kernactiviteiten binnen CIC Family: coaching balans werk en privé, moederschap & carriere, gezin in balans

Kenractiviteiten binnen CIC Company: zingeving, persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van persoonlijk (waardegedreven) leiderschap en professionele identiteit (working identity) en outplacement. 

Werkzaam in regio Amsterdam e.o. en in Fort Vijfhuizen (nabij Schiphol en Haarlem).

Ilona ten Boer Meer weten :
ilona@cicfamily.nl

Volg ons CIC Family & CIC Company