Scroll To Top

Caroline Serré (1970) - Energiek, doortastend, verbindend en intuïtief vermogen

Vrijwel iedereen investeert in zichzelf. Opleidingen, bewustzijnsprogramma’s en leiderschapstrajecten zijn vrijwel altijd gericht op de werkende mens en het behalen van succes daarin. Een opleiding om een goede ouder of een goede partner te zijn is er niet, terwijl we daarin zo vaak ons onvermogen tegenkomen. En onmacht. Een investering hierin is verrijkend en ver reikend. Je geliefden zijn tenslotte het meest belangrijk in je leven. Geef er échte aandacht aan. En prioriteit. Een stevige thuisbasis is uiteindelijk ook de basis voor zakelijk succes. En vormt het fundament dat we onze kinderen meegeven.

Als oprichter van CIC Family en CIC Company werk ik sinds 2001 als executive- en organisatiecoach in binnen- en buitenland aan mijn ambitie om mensen, teams en organisaties te begeleiden in de ontwikkeling van duurzaam leiderschap.

Eigenlijk heeft familie altijd al een rol gespeeld in de coachtrajecten met onze klanten. Waar je vandaan komt vormt je, je wordt groter dankzij en ondanks je gezinssituatie. Steeds meer (werkende) ouders stellen zichzelf daardoor ook vragen met betrekking tot hun eigen kinderen. Hoe kijken zij straks terug op mij als vader of moeder? Wat laat ik nu liggen, ondersteun ik wel voldoende? Of teveel misschien? En wat draag ik over? Of wat wil ik achterlaten? Maar ook komt zo vaak ter sprake dat de verbinding met het gezin of in de relatie eigenlijk (een beetje) kwijt is. Dat iedereen tekort komt, of tekort schiet. Dat er voorbij gegaan wordt aan datgene waar ze echt gelukkig van worden.

Het ontroert altijd als mijn klanten het daarover hebben. Of wanneer ik het er zelf over heb. Er is maar zo weinig voor nodig om je te verbinden aan datgene dat je lief is en toch doen we het zo weinig. Tijd voor iets extra's dachten we.

Kernactiviteiten binnen CIC Family: sturende kracht, gedachtengoed uitdragen, balans & geolied thuisfront.

Binnen CIC Company: directie, executive- en organisatie coaching, leiderschap bij verandering, energiemanagement, faciliteren bij veranderprocessen, teamontwikkeling, outplacement, balans werk en privé (coaching ouderschap), topvrouwen en talent/MD programma's.

Werkzaam in het buitenland en heel Nederland met een vaste praktijk in regio Amsterdam op het Fort van Vijfhuizen (nabij Schiphol en Haarlem) alsook een praktijk in Zeeland.

Caroline Serré

Meer weten:
caroline@cicfamily.nl
+31 6 14 69 42 13

Volg ons CIC Family & CIC Company